Om oss

Lars Larsson

Lars Larsson har paddlat kajak i 28 år och tävlat i nästan alla grenar som finns. Han började med slätvattenssprint, blev landslagsman i freestyle, körde VM i kajaksurfing och letar numera nya forsar i den Jämtländska fjällvärlden. Havskajak fick han smak på efter en resa till Nya Zeeland 2005.

Lars driver företaget Active Outdoor Media och jobbar heltid som frilansjournalist och medieproducent. Han startade tidningen Paddling 2005 och var chefredaktör i sex år. De senaste två åren har han varit redaktör för den bredare tidningen KAJAK som är en specialutgåva av Utemagasinet. I Turbulens-projektet har Lars i första hand fungerat som producent och filmare.
(Foto: Åsa Pettersson)

Daniel Warberg

Daniel tycker om adrenalinsporter med stora utmaningar. Han har tidigare varit med i landslaget i freestyle, men numera lockas han mest av stora vattenfall och brant utförspaddling. Förra sommaren blev han den andre personen någonsin att paddla utför sydfåran i det cirka 12 meter höga Ristafallet i Jämtland.

Daniel utbildar sig till musik- och videoproducent vid Högskolan Dalarna. I Turbulens-projektet har han i första hand ansvarat för redigeringen av filmen samt att han också själv filmat en stor del av den.


 
 

Turbulens Credits

 

Regi

Lars Larsson
Daniel Warberg

Producent

Lars Larsson

Foto

Lars Larsson
Daniel Warberg

Redigering

Daniel Warberg

Assisterande foto

Leif Davidsson
Anton Immler
Åsa Pettersson

Assisterande redigering

Lars Larsson

Musik

Walter Berge