Succé för Turbulens på premiär i Göteborg

Posted by on 2012-04-27 in Nyheter | 0 comments

Succé för Turbulens på premiär i Göteborg

Den 25 april premiärvisades festivalversionen av Turbulens på anrika biograf Draken i Göteborg under filmfestivalen Elixir. Draken är huvudbiograf och festivalcentrum vid den årliga Göteborg Film Festival och har en av Sveriges bredaste filmdukar med sina 20 meter och en total yta på 102 kvadratmeter. Kolla in bilder från premiären i Göteborg på Elixirs facebooksida. Draken har 713 sittplatser och det var nästintill fullsatt så det var en mäktig känsla för mig och Daniel att få visa vår film inför denna publik.

Dagen efter fortsatte premiärtåget till Stockholm och den klassiska Skandiabiografen (bilden till vänster) där hundratals äventyrslystna människor hade samlats för att se på det spännande smörgåsbordet av filmer. Jag och Daniel fanns på plats både i Göteborg och Stockholm och vill tacka alla som kom dit och tittade och speciellt dem som gav oss feedback på filmen. Vi fick många positiva omdömen efteråt och det värmde i hjärtat efter allt hårt arbete.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>